Bryter trenden

Nu ni..... En BRA DAG ! Från morgon till.....fortfarande .
Fick ett samtal i förmiddags, vi har fått tillbaka timmarna i november o våran älskling kan gå tillbaka till "dagis" :,) 
Satans vilket tryck från bröstet som släppte vill jag lova !!!
Så inte en enda tår på helaste dagen !!! UNDERBART !
Tänk... Det var bara det som behövdes, för att få denna lilla annorlunda familj att må bra, 9 ynka timmar i veckan (för oss är dessa timmar överlevnad, som ni säkert förstått, o dessutom gav det William chansen att få sitt lilla dagtillbud igen, så han har ett tryckt, roligt och nyttigt ställe att vara på när lillasyster kommer :)

Pearl kom kl 15 o nu tog sig W en tupplur (han tyckte att han skulle vakna 6 imorse ;) så ungen var ju helt slut vid 11 tiden o sov nån timma, men blev visst lite trött igen ;)
Detta med sömnen för våran goding (vet inte om jag sagt det förut) får han bestämma över själv , vi har som allra oftast super bra rutiner på hans sömn o jag förstår inte varför man ska bråka o försöka tvinga ett barn att sova när han är världens gladaste o goaste unge på kvällen . Så så länge han inte mår dåligt över att vara vaken sent så kommer han få avgöra när han vill och inte vill sova ! Är liksom en av väldigt få saker han faktiskt kan få lov att bestämma !

Patrik håller i detta nuet på med ännu fler projekt ;)
Sätter upp tvn på väggen i sovrummet , kommer nog bli riktigt bra :) 
Jag ska laga tacos åt oss nu strax så ska vi mysa massor o njuta av att november månad inte längre ser ut som ett enda stort självmordsuppdrag !
P får fortsätta med lite små projekt när han är färdig tills maten är redo :)

Så, nu har jag informerat er om det :) ha en fin kväll alla ! 




V. 34 idag, ca 5 veckor kvar...... Shit.. Nu  har jag verkligen tid att börja bli nervös över att bli cuttad och allt som hör till !


Ett liv med en allvarlig sjukdom | | 5 kommentarer |
Upp