Trötta familjen .

Ja, det kan man minst sagt säga . Jag har varit så brutalt trött sen Patrik kom hem från sin Sverige-tur . Inte alls kul ! Innan sjukhuset hade jag ju återfått endel av den energin Jag saknade i höstas... Men nu small tröttheten till igen, fruktansvärt ovälkommet dessutom !

William har också haft tröttis dagar o sover mycket mer än han brukar... Men inbillar mig att det inte är så konstigt efter tre tuffa veckor på sjukhus o förmodligen många veckor innan dess med ett virus i kroppen .
Men imorgon ska jag tvinga mig själv att ta tag i dagen (är väl faktiskt bara idag som jag inte gjort ett skit under våra timmars avlastning utan har valt att ligga mestadels av tiden i sängen, dock passade jag o Patrik på att se en serie vi börjat kolla på, så kanske var just precis det vi skulle göra idag, o sen har vi båda haft stora telefonsamtal om endel avgörande saker, så helt värdelös har jag inte varit idag) som i att fixa med lakan-tvätt då William o pappan lyckas på nerkissningar ;) hoppas även på mer sol så vi kan ta oss en promenad då vi inte orkade det idag . Kanske ner till elkjöp för att köpa kaffebryggare till vårt nya fina kök :) får se ! :)

Nu ska jag iaf ha William hela kvällen då Patrik behöver sova för att han ska jobba natt med William, är endel luckor i schemat nu så då blir det så .
W har sovit sen 17 o vaknar nog nu när som helst o då ska stackarn få mat kl 19 o alltså fortsätta ligga i den där dumma sängen.... VILL FLYTTA NU SÅ HAN ÄNTLIGEN KAN FÅ ETT RÄTTVIST LIV !!!! Så vi har möjlighet att ha två matplatser för honom !

Har lite depp i magen idag av olika anledningar som jag inte går in på nu, men så fort det kommer över mig går jag in på mina sms o tittar på ett mms på pricken så känns det bättre <3
En jobbig känsla att längta så efter något för att samtidigt vilja att tiden stoppar upp lite granna .
Men men, det ordnar sig :)

Imorgon kommer Fysio o Ergo hit (tror jag) o då ska vi prata badkar till nya badrummet :D ett höj och sänkbart badkar till William som även är stort nog för oss att få plats i <3 mys !

Tänkte visa bilder på de två nya maskerna vi har till William nu :)

Bilder | | En kommentar |
Upp