fram o tillbaka

Jag sov som sagt hemma till idag . visste att Pearl skulle komma på dagvakt så inte Patrik var helt själv efter en jobbig natt . morgonen var åt helvete hemma ! pissbesked o krångel med nattvakt .
kom på att detta var den natt P skulle varit uppe med W.
men... enda goda lösningen vi kunde komma på var att jag blev kvar hemma för att försöka vila medans Pearl jobbade till 14 o att jag skulle komma runt då .
försökte efter jag ätit lägga mig, men det var mer eller mindre lönlöst, var överspänd o nervös !
 
när jag kom till Ullevål sov min lilla älskling gott med helt OK mätning .
hade haft ännu en jobbig natt, och dessutom varit vaken mycket, därav super trött under dagen idag .
Patrik hade väl sovit ca 2 timmar i sträck så han var skapligt sliten han också .
När W vaknade efter ett x-antal timmar var han fortfarande jätte trött kraken . Tog av honom masken o tog upp honom .
 
efter många diskussioner tillsammans med läkare o sykepleiere så bestämde vi oss för att åka hem på perm.
så vid 20:30 kom transporten o vi hade packat ihop alla miljontals saker (fan, glömmer ALLTID att ta kort, borde verkligen göra det ;) )
runt 21-tiden var vi iaf hemma, (i världens värsta lägenhet vi bara vill flytta ifrån, men i jämförelse med en cell på 12km2 så är detta rena paradiset) vi hostade W det första vi gjorde o han var så trött stackarn att han knappt orkade hålla ögonen öppna .
men efter hosten började han babbla (på fem min hade han tjatat mer än han gjort sista två dygnen) sjunga o dansa :,) satte på mätningen på tån o världens duktigaste William låg på 98 utan mask :,)
så hela kvällen här, från 21-23:30 låg han mellan 97-99 med o utan mask ! helt obeskrivligt skönt att se !
 
MEN.... nu sitter jag alltså hos W (bara 7 ½ timma kvar tills sömn) o med en gg han somnar (vilket herrn heller inte ville idag BARA för att jag var ensam med lillröva så krånglade vi extra mycket denna kväll, haha) så går han ner i mätning. Satt för en stund sen o var så nöjd för han balanserade mellan 92-95 , men plötsligt, från ingenstans sticker den ner till 85 o blinkar mellan det o 89 . sååå, detta blir nog en lång natt, med mycket saltvattens inhalationer, ändra ställning på honom o för att sedan väcka honom o hosta .
så nu får han 1 liter oxigen . ska snart sänka till en halv o hoppas på att det räcker en stund . nu ger han god respons iaf på oxigenet (hoppade upp till 97 o är stabil där, så har det ej varit de andra nätterna)
 
Tack alla ni som stöttar, genom kommentarer här o på instagram, alla sms o telefonsamtal o alla mail <3
Det betyder så oerhört mycket att veta att ni bryr er . gör så man orkar lite till trots att man är så slut att man bara skulle vilja lägga sig ner o skrika !
Märker så tydligt att de nära oss blir påverkade, på ett eller annat sätt, när W är dålig, o för mig är det ren kärlek ! till våran starka vackra krigare !
Han har en förmåga min son, att krypa in i hjärtat på folk o sen inte krypa ut nå mer :,)
 
nee.. nu ska jag passa på att kolla king of queens på tv :)
 
 
 
 
 
måste ju visa vad snuskig Patrik var igår . skrev ju att jag väntade på att han skulle komma tillbaka från godisbutiken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Allmänt | | 7 kommentarer |
Upp