Ullevål

Helgens väder har varit obeskrivlig ! 
I lördags efter jag skrev, fick vi balkongen vårstädad av Annica, SKÖNT ! Så den har vi utnyttjat till fullo denna helg :)
O när William vaknade, så packade vi in oss allihopa i bilen :) (när vi ska åka 4 vuxna o två barn så har vi ett extra söta vi kan sätta in, som dock väger ca 15 kg)
Vi åkte upp till grefsenkollen, o det visade sig vara helt sjukt fint där, utsikt över hela stan ! 

Igår kom Robin o Emma hit, de flyttar hemåt Sverige nu :(
Kommer sakna att ha de här så otroligt mycket ! Men Emma kommer tillbaka till hösten iaf, tack o lov :)
Under deras besök blev William dålig..
Eller ja, han va go o glad, men hade sjuk hög puls (jag hade varit uppe på natten hos William då han inte kom ner i vanlig puls....) han låg mellan 165-190 :O 
Så ringde Ullevål o fick prata med en läkare , vi tyckte det var lika bra att åka in så de fick se på honom, o göra ett EKG.
Gjorde iordning alla grejer o åkte, efter halva bilturen hade prinsen 150 i puls o väl framme hade han inte högre än det (haha, skruttunge !)
Men de tog ändå EKG , o räknade ut någonting för o se om det kunde vara någon superovanlig medfödd grej med hjärtat (för då ska man inte äta den sortens antibiotika han får) men det hade han inte tack o lov !
De hade ingen direkt förklaring för detta, men jag tror att antibiotikan började göra sitt , lossna upp i slemhinnorna , o då fick han mer att jobba med... O att bilturen ristade upp slem som suttit fel.... 
Vi får se.. Anledningen till att jag är vaken nu är för att lillasyster väckte mig, (sista nätterna har det verkat som att tänderna plågar henne ordentligt) gick upp för att fixa mat till henne o när jag var färdig hade hon somnat om, o nu ligger min prins o babblar o sjunger, haha så kan inte somna om . 
Men jag var ute o kikade på honom förut, o då såg pulsen fin ut ! Snutten !
Mötte en annan familj på Ullevål, som vi vet vilka de är, o vi sa det till varandra.. Att när andra barnfamiljer är i parkerna med filtar o fika, ja då möts vi på Ullevål sjukhus ! Så vidrigt orättvist livet ! Usch !
Men men, huvudsaken är att min älskling har det bra, o han sjöng inne på rummet på sjukhuset hela tiden, fick klistermärken och en barncd :) så han var nöjd, trots allt :) snälla unge ! 
O för att nämna den där lilla personen så va hon bara super snäll o glad hela tiden där borta ;) 

Men nu ska jag vänta ut Hedda , för p ge henne mat, hon börjar knorra nu, o sen soooova för imorgon kommer min Petra !!!!!!!!! <3 
ooooh vad jag behöver det ! 

Lördagens bilder







Söndagens bilder

(Denna mössa och den vita som syns lite på lördagsbilderna är det mormorn som virkat, SÅ FINA)


Världens duktigaste kille <3


Ett liv med en allvarlig sjukdom | | Kommentera |
Upp