en salig blandning .

Ja, nu har vi ju alltså rört om lite i grytan, nu när Evelina åkt . så idag är det mamma som jobbar på dagen med William :) hihi, känns jäkligt annorlunda ;) men hon gör ett bra jobb där ute, var nyss där o hostade med W (just fan, var ju det jag skulle skriva mer om, men nu väntar vi på våran nyyyyya coola hostmaskin, så skriver när vi fått den ist :D )
Patrik ligger här bredvid o sover sött fortfarande, men nu är det snart väckning, kan ju inte sova hela dagen heller :)
 
Nu i december kommer det vara lite olika som jobbar på dagen, då vi har två nya tjejer som just nu håller på med uppläring av natt.. men sen i januari kommer det göras en turnus (schema) med lite mer bestämda vakter :)
känns så jävla bra, att vi äntligen fick igenom något VI kommit på att det skulle lösa många problem...
 
 
Annars då ?
gårdagen , satt som vanligt i en del telefoner o ordnade med mail.. verkligen så jävla okul o börjar helt seriöst att få tennisarm pga skiten !! så måste verkligen komma mig iväg o köpa en bkåtand att ha i örat ! ska fan kräva pengar för det !!
William hade en bra dag, förutom på eftermiddagen när han hade ont vid knappen.. den hade tryckts in o Patrik hade inte tänkt på det, så det var blodigt när jag skulle försöka trycka ut den :,( han var så ledsen lilla hjärtat, o paraset (panodil) ger vi helt inte nu när han är så sårig i lilla rumpan :( DUMMA mage o DUMMA rumpa.. kan denna jävla biverkning vara borta snart ?!
mot kvällen tog mamma, William o jag en tur till torget här uppe, gick på "Nille" o handlade lite smått för att sedan ta större matshopping på "Meny" .
 
W sov inte alls mycket igår under dagen, vi kom väl fram till att han sov en halv timma vid lunch i under halvtimman vid 18-tiden...så kraken var helt slut igår kväll, så redan jämt efter 21 la jag honom på BIPAPen o skrutten låg o såg film i 20 min för att somna till den <3
 
han hade tydligen varit vaken en stund imorse, med nattvakterna, men senare somnat om för att vakna jämt innan 10 med ett strålande humör :D
 
 
Idag tänkte jag ta med lillgris till Coop, göra små inhandlingar av olika slag :)
iår ska vi ju faktiskt få lov att pynta lite <3<3<3 blir verkligen inte mycket då tiden varken finns innan eller efter, men julmys, det ska det bli :)
se om Pillimuttan hunnit kommit till dess, hon brukar tycka det är så mysigt o vara ute med W :)
 
 
(aaaaaw, måste få ut skiten.... igår på dagen när jag vilade, o inatt, har jag drömt två helt jävliga drömmar, USCH !!! om två personer som gjort mig så illa, i vardera dröm, o jag vaknade arg,ledsen o besviken !!
den drömmen inatt, var jag mer arg, o förbannad... att denna person,(som jag faktiskt nästan förträngt, som jag nästan inte har några minnen kvar hos, konstigt nog, men tror all skiten försvann när William föddes) kunde fortsätta lura mig, i min dröm... USCH !! o drömmen igår, direkt när jag vaknade, men klumpen i mage, av att bli påmind om den besvikelse o att jag absolut inte kan förstå hur någon kan ha gjort det den gjort, lovade jag mig själv att hålla mig låååångt borta från sånt, skita i det o gå vidare, utan risk för fler sår !
Hatar när jag har drömmar som blir så verkliga att jag knappt kan skilja på vad som är sant o falskt, de ggr jag vaknar o är skit ledsen på Patrik , som ligger där o sover o inte gjort nåt haha, nej usch.... tooo much of everyting, det speglas alltid i mitt sovande.....)
 
 
nej, nu väckning av stor man :)
Ett liv med en allvarlig sjukdom | | Kommentera |
Upp