Tidlös

Optimistiskt sitter jag och tänker att tiden snart kommer till mig också... Tid till att skriva blogg om våran annorlunda lilla familj, tid till att hitta på saker, både med mina barn, men även med vänner, tid till att ordna och fixa så att hemmet är så trivsamt som vi vill ha det, tid att hinna med alla måsten.

I veckan hade jag från ca 9-14:30, prio 1 var att vila då sömnen sista veckorna varit allt annat än bra med en liten hostande prinsessa. Men först skulle jag BARA: skicka några mail, skriva ett brev till NAV, och ringa många samtal. Jag hamnade i sängen 13:45, alldeles för stressad för att då hinna vila lite.. Ja, så kan det vara!

Nu har jag också åkt på hosta. Alla är på ett eller annat sett lite förkylda nu, så nu kommer William alldeles säkert bli smittad, helt oundvikligt. Men det suger lika mycket för det!!!!
Så nu håller vi alla tummar för att han isåfall får en förkylning han klarar av att komma av själv, utan mediciner och utan massa jobbiga konsekvenser.

Men under stora hela har vi det fint :)
Haft min syster och farmor här <3 o igår kom mamma och pappa ! 
Verkligen älskar besök !!!! Allt blir så mycket lättare när man är fler. Barnen blir bortskämda med tid,mys och lek och alltid är det någon som har just tid till att hitta på något roligt med dom :)
Underbart !

Jag, Petra och Erica lagar massa god mat, pratar, fnissar och av någon anledning händer det alltid massa galna saker runt oss :)))

Men, nu var den lilla tiden jag låtsades som jag hade slut. 
Mamma o pappa kommer här om ett tag, innan pappa ska ta tåget tillbaka till Kristinehamn. De har varit hos William på dagis för att mysa lite med honom o se vad de hittar på där borta. :) 


Petra och William har Fysio 

Det vardagliga myset

Petra och William hade bio 


Farmor-mys

William o Hedda fick också vara med på bion en stund 


Moster-mys

Moster-mys


Ett liv med en allvarlig sjukdom | | Kommentera |
Upp