En dag närmre .

Så, då var påskdagen förbi o bara annandagen kvar innan Oslo vaknar till liv igen , fucking fantastik !
Har typ tusen saker att göra på tisdag så fattar egentligen inte vad det är jag längtar till, men är väl helt enkelt att få sakerna överstökade som lockar !

W vaknade tidigare än vanligt imorse, men vid 9 tiden gav han upp o somnade av sig själv framför bananer i pyjamas <3 goding !
Efter det vaknade pappan i hemmet o vi tog ett välbehövligt bad på William , han njööööt denna gg o det är lika härligt att se varje gg :)

Efter det så skulle jag vara duktig o göra lillgris fin till helgen när massa människor kommer, så började klippa honom, o har verkligen ingen aning om hur fan jag gjorde sist för idag blev det... Hmm... Lite tokigt kan man väl kanske påstå .
Blev tydligen SNAGGAT :O
Hahaha han är jättesöt i det också, allt klär en skönhet såattsäga, men är för det första inte säsong för snaggat på barn nu, o för det andra så var det ju inte det som var tanken ! Haha uuuuuppps ;)

Men men, hans hår växer som det knakar, fått både mina o Ps hårgener :)


Följde med älskade mor ner till stationen, vi gick till den vanliga sportbaren på stationen, hon tog ett glas vitt och jag en cider , längesen sist nu så det var verkligen på tiden :D
Kramade henne Hejdå o åkte hemåt .
Blev ett långsamtal med älskade Tove, usch så jag saknar henne !
Hoppas på att hon kan ta sig hitåt snart :)

Sen tog jag lite vila framför Harry Potter , haha för att sedan ha Lill W hela kvällen så Patrik fick vila inför jobbnatt... Har jag sagt att han bytt jobb på heltid nu ??! O jobbar alltså med William... Skriver om det en annan gång :)

Så nu har sitter jag här med lite te o väntar på att William ska säga ifrån om att sova :) strax lägga mig o föröka sova, imorgon är jag själv med W i ett xantal timmar medans P sover .

(W spelar piano på bilden :D)

Bilder, Flytt | | 2 kommentarer |
Upp