Sverige .

Ja, jag kom iväg.......
O det gick bra..... Över förväntan :)
Dock hann jag inte ens till gränsen innan det blev småkrångel runt W .
Men det slutade lyckligt så då gick det bra :)

Fick massa egentid med mammi, o det var ju inte igår <3
Väl framme nästan sprang jag in på sjukhuset i Karlstad, o mamma var med upp en sväng .
Var så otroligt skönt att träffa dom , o lilla Elian var det minsta jag någonsin sett !!!!!!
(Konstigt nog så var William 400g mindre , o gick ner från 3101 till 2800 första dagarna... Men han kan då omöjligt varit sådär liten, hihi)
O så snäll ! Han bara låg där hos mig o var precis asago !!!!
O hann inte ens ut genom dörren innan jag saknade dom igen !!!!
O timmarna gick påtok för fort !
Efter snosandet hämtade syster Sara och barnen upp mig o vi åkte till donken o myste ! Älskade ungar vad jag saknat dom !!! O syster med för den delen !
Andra systern plus barn skulle också varit med egentligen, men hon var rädd för att hon var sjuk o skulle smitta mig så får vänta tills hon kryat på sig !

De timmarna gick också alldeles för fort o plötsligt var klockan hemfärd, o den blev tillsammans med pappi o kusin Robin ! Hur härligt som helst !
För att få krama på Robin vackra Emma innan vi fortsatte till Ullevål .
Patrik skjutsade ut pappa till Asker så vi har bilden i veckan, snälla älskade mor o far !
Min lilla fina älskling låg där o sov sött o hade sovit sen halv 8 på kvällen , o lyckades sova ända till 5 imorse <3 så de hade haft en super bra natt (alltså W och nattvakterna) !

Jag fick kli på ryggen tills jag somnade som tack för att jag köpte en stock snus till P ! Det var brutalt skönt efter en dag med sjukt mycket känslor o intryck :)

När jag kom ner till min gos imorse låg han vaken o go !
Ringde min fastlege (som nu har ferie men en jätte go vikarie) direkt när de öppnade , fick en tid en timma senare o stressade tillslut ner till stan !
Har alltså haft nåt en längre tid nu,
Typ tre veckor... Som jag i början trodde var bett av något slag.. Men det blev bara mer o mer o kliar något helt brutalt så jag ligger vaken mer eller mindre hela nätterna :/
Var till legevakten i helgen , fick en klitablett, o det hjälper väl kanske lite men långt ifrån helt !
O idag tog jag massa blodprov, leverprov bla !
Är det graviditetsklåda finns det en variant som är riktigt farlig för bebisen i magen ..... Får svar på torsdag o ska dit igen, o har det inte blivit bättre tills dess så ska hon skicka mig till spec mödravården .
Suck ! Jag som var så glad att denna graviditet gick så mycket bättre än förra. Att det "bara" är fogarna som är förjävliga men annars har jag haft det skapligt bra.... O så kom detta.
Kliar sönder mig på hela benen o armarna så nu svider det när jag duschat o spritar mig, o vet inte hur många ggr på ett dygn jag spritar .
Men nu får vi bara vänta o se helt enkelt, o hoppas på det bästa !

Efter läkaren mötte jag upp Pillan o vi käkade tidig lunch . Sen blev hon med upp, dock sov William hela besöket, hehe men så är det bara nu, rutinerna är helt ur balans ;)

Lite bilder från gårdagen :)

Ett liv med en allvarlig sjukdom | | 2 kommentarer |
Upp