Nattvakts uppläring . Otäck natt :(

Ja natt till idag hade jag uppläring med en nattvakt...
Igår var en kaos dag rakt igenom ! Mamma o jag körde till sjukhuset för att fixa CPAPen men när vi kom fram hade skiten stängt :/ åkte till medicinposten för att en skulle få se på den.. Fick vänta i hundra år för att få bekräftat att vi behövde en ny slang (no shit???)
O det kunde de ju såklart inte ge oss.. Så fick åka hem där kaoset fortsatte...

Vaktmästaren kom o fråga oss om vi varit i förrådet för att väggen på förrådet såg konstigt ut.. O det hade vi ju inte, så Patrik sprang ner o visst fan hade nån jävla tattare snott våra sommardäck! 10 000 jävla spänn åt helvetet !!!
Kan säga att det var det SISTA vi behövde just nu !
Grejen är att vi ar pengar, men jag fick för lite i lön denna månad pga skattekortsmissförstånd, Patrik får ju ALDRIG sina pleiepenger för att nav är samma svin som de på arvetsförnedlingen/försäkringskassan hemma o tjänar på när folk har det dåligt o i detta fall så får de massa ränta av att inte betala ut Patrik sina pengar med en gg! OCH vi har haft såna sjuka utgifter på saker vi inte rått för o hela tiden är det nåt!
Men även om vi har pengar så suger det ganska rejält o veta att man måste lägga ut såna tråkiga pengar på det när det är dags att byta! USCH!

Sen fortsatte allt bara med att vara motigt o kvällen kom o jag skulle ju sova eftersom jag skulle va vaken hela natten, men nee.. Så fort jag försökte blev jag väckt av en jävla granne som ville prata med Patrik om inbrottet ..
Aah hur som helst vart det ingen jävla vila för mig o nattvakten kom vid 23.

Precis samtidigt så får William en gulp som sätter sig helt fel :( (han bajsade lilla stackaren o då blir det ofta jobbigt med slemmet men detta var i nära efter mat så det blev jävligt illa)
Han blev knallröd i hela kroppen o svettpärlorna kom i pannan :,( tyckte så jävla synd om honom !! Usch så fick ta upp honom, trots det var mycket slem kvar, så han kunde lugna sig...

Detta resulterade i att sen när han väl somna låg han på dålig mätning hela tiden :/
Hände ingenting när jag sög o det var riktigt obehagligt (lik den episoden då han blev jätte sjuk o akut fick läggas in på Barnintensiven :,( )
Fick säga till Patrik som ringde medicinposten o berättade (förvarnade) situationen o fråga efter en cpap slang..
Så Patrik fick åka o hämta en på lån över natten .
Flyttade över lillhjärtat till hans säng o han var så utmattat att han inte ens reagera, kopplade på honom CPAPen o gav saltvattensinhalation.. La sig med en gg på mycket bättre mätning men det var något som plågade honom hela natten...
Han var helt klibbig på kroppen, kallsvettig o pep massor så vid 4 tiden gav jag honom en paraset o efter näsan en timme verkade det som han hade det bättre...

Lilla lilla stackare :( när han legat länge o pendlat mellan 93-95 i syre så sa vi att vi skulle prova att Patrik hämtade slangen o om inte det hjälpte fick vi ringa 113..
Va precis som han hörde det lillfisen för bara minuter efter det fick han bättre mätning <3

Stackars nya nattvakten, blev helt skrämd av denna natt :/ men det är ju såhär det är hos oss, oftast är han världens enklaste unge men när det först händer nåt blir det väldigt allvarligt.

Har precis vaknat o ska ta mig något att äta, o sen kanske försöka sova lite mer.. Är ju inte överdrivet mycket sömn jag fått på två dygn, ca 5 timmar :O

Hoppas min lilla krigare haft en fin morgon o förmiddag så vi slipper sjukhuset!

En orättvis värld, Första tiden hemma | | 3 kommentarer |
Upp