Är det inte det ena, så är det det andra !

Trodde verkligen vår dåliga snurra var över nu, att vi var påväg mot ljusare och lättare tider.. 
Men nej, för guds skull..
Mer sjukdom hos assistenter och väldigt lite att gå på vad gäller ett 24 timmars rullande schema... Hedda vaknade hysterisk imorse, och hade haft en hemsk natt med Patrik (Jag har tydligen sovit förbi det 😲) . Men hon lugnade sig efter jag gått runt med henne en stund, bytt blöja o satt på kläder, då fick hon följa med oss o William till affären, o så Patrik kunde få sova lite.
Efter ett tag kom det en förfärligt illaluktande blöja o jag tänkte att där hade vi svaret, ond mage, eller nya tänder. 

Annars har hon verkat fin i formen resten av dagen o kvällen, somnade tidigt för att vara Hedda, men vaknade vid 22 o var hur pigg som helst. Till slit gav jag upp o satte på nya Beck filmen, o för en stund sen kom en liten minispya ????!!!!?? 
Suck :( 
Nu mår ju jag givetvis svin illa och ångesten är inflyttad i kroppen för att det ska vara magsjuka i hemmet.... Då är vi många som sitter dåligt till kan jag lova.. Inte minst William :( 

Nu ber jag till högre krafter att det inte blir nåt mer med lillstumpan, utan detta bara är ett otroligt märkligt sammanträffande ! 

Jag skulle ju ha skrivit om vår ändå mysiga dag, men luften försvann ur mig. Nu är jag trött, med en väldigt vaken, irritabel liten tjej..




Ett liv med en allvarlig sjukdom | | Kommentera |
Upp