Ullevål sykehus .

Fick precis veta att de slutar med att ge lustgas 1e oktober (det gör de pga att de som jobbar med förlossning blir drabbade.. De barnmorskor/sjuksköterskor/läkare som är i en tidig graviditet riskerar att få missfall, jättehemskt! Dock tycker jag att de kunde hitta någon lösning på detta problem då lustgas verkar vara något som fungerar väldigt bra på många i födsel) & nu verkar vi ha turen att hinna få använda den smärtlindringen :D verkar som vi får ett litet septemberbarn trotsallt:)

Igår hade vi en helt underbar eftermiddag/kväll... Åkte till ett jättestort & fint köpcenter för att köpa ett nytt bilbatteri & gå på lite höstshopping :) åt på en super mysig resturang med as god mat.. ;) unnade oss ordentligt :)
När vi kom hem slängde vi oss i soffan & myste ner oss med ost & kex framför en Wallander som precis började på tvn...
Fick sedan en lång & underbar massage av min fina (säkert sista timmen på filmen) riktigt bortskämd blev jag ;) skedade i sängen framför king of queens & låg o småprata länge:)
Såhär i efterhand är vi båda väldigt glada över att vi passade på igår med massa mys, för nu kan det dröja innan det blir såna kvällar igen;)


Graviditet | | Kommentera |
Upp