Knas .

Igår krånglade det mesta, från morgon till kväll .
Bl.a. så gick Williams knapp sönder, SÅKLART, den har varit på G en stund, men igår gick pluppen av, som täpper igen . Ringde ullevål o de sa att vi kunde komma (o då sa jag att det kan vi inte alls då måste vi ha ambulans fram och tillbaka... O det blir ju inge bra) eller ringa dagen efter (idag) o hoppas på att avancert hjemmesykehus hade tid att komma hem . Men efter nån timma fick jag samtal från dom, o en av våra favoriter, som sa hon kunde komma på kvällen :)

Jag hann åka till Guri innan dess men William hade varit jätte duktig ! :)
Hemma hos Guri bjöds det på glass och jordgubbar o massa "taigenprat" :)
Blev kvar till sen kväll, ja faktiskt natta o när jag skulle hem var det fortfarande helt sjukt varmt ute, härligt !

Berättade jag att jag brände Williams nappar för några veckor sen ?
O att vi bara använder retro-napparna o att de inte finns att köpa här ? Haha... Mm, det var en syn (kokar alltså Williams nappar än, byter kanske 3-4 ggr om dagen) o glömde helt bort skiten.... Anyway... Igår var det Patriks tur när jag var borta, men han tog nu detta till en nivå högre, fick besök av både brandmän och ambulans (HAHA) så nu får lilla mor köpa nya igen o skicka med pappa upp ! ;)

Tänk, mammor till friska ungar, hur morgon rutinen ser ut... Tvätt, klä på, äta frukost, borsta tänder.... Typ ?
Här hemma är det, (just nu lite tillägg) ta av masken, hosta, vänta på "efterhostslemmet" som han jobbar upp, ögonsalva, antibiotika i magen, antibiotika inhalation, borsta tänderna, rensa munnen.... Ja... Är ju det mest naturliga i världen för mig.... Men när man tänker på det, är det ganska sjukt ändå .....

Snart kommer Catharina hit för en helg med W, blir härligt !

Nu fortsätta med morgonrutinen .

| | 2 kommentarer |
Upp