1e advent .

Dagarna fortsätter att rusa förbi och tiden räcker långt ifrån till. Men jag prioriterar och prioriterar och får iaf gjort det viktigaste som då innefattar mina barn :) har barnen det bra, har jag det bra ! 
Dock nu är det inte helt bra med mina små. Hedda har blivit genomförkyld, som varje gång jag är i Kristinehamn med henne, puh ! Hon verkar inte tåla Kristinehamns-floran, hah.. Hur som helst hade vi tre vakna nätter med massa host,snor och en hel del tårar. Nu de senaste två nätterna har varit betydligt bättre men märks fortfarande på dagtid att hon inte är helt kry. 
Hoppas det går över snart, då vi ju har en ettåring att fira på tisdag :)
Min stora prins mår inte heller helt bra :/ har mina aningar på vad det kanske kan vara, så blir att ta några samtal ang det imorgon.. Hoppas inte han har blivit smittad av Hedda, så det är det som är felet:(

Igår var jag o Erica nere på stan, sista svängen innan lillans födelsedag (förhoppningsvis) . Fixade även med några julklappskalender-klappar till mina hjärtan. 
Erica beställde tid för tatuering och vi tog en lunch med Emma. En väldigt trevlig tur om man bortser från kaoset av folk, herreguuuuud, det var människor överallt !
Dagen i sig var väl sådär, hade en sån där dag där precis allt gick fel, usch, kan ju skratta åt eländet idag men igår var det fasen inte kul ;)

Idag skulle vi egentligen åkt på museum med W. Men då inte formen varit den bästa hoppade vi det.
Petra här börjat göra julfint också, strukit dukar osv :D

Imorgon blir det en kort sväng till dagis för William då vi ska få besök på dagen, och imorgon eftermiddag kommer barnens mormor :)






Ett liv med en allvarlig sjukdom | | Kommentera |
Upp