Jävla idiot !!!

Knappt sovit inatt över huvudtaget pga en äcklig alkis granne!!! Kl 1 tyckte idioten att han skulle börja spela dyng hög musik med en bas som kunde väcka en död!
P gick över med en gg o sa ifrån att vi har en liten som försöker sova, men pundaräcklet har tydligen söpe bort sina hjärnceller så NEJ, hände ingenting med volymen!
Fler grannar hade reagerat då P var ute men ingenting hjälpte tydligt!! Runt 3 kollade jag på klockan sista ggn o sov inte ordentligt en jävla gg , vaknade till ordentligt vid 5 tiden o idioten spelade fortfarande!

Ärligt vad är det för fel på folk???!!!??
Här är det tydligen inte som i Sverige, att man ringer en vaktfirma så kommer de inom en halvtomma oså är problemet löst, vi fick tillslut ringa polisen som verkade vara van vid såna samtal!
En trevlig dam men hon talade också om att de såklart inte kan sätta prio på sånt...

SÅ vad man göra???
Jo, man släpper lös pitbullen på asen (P berättade hur alkis gubben gick emot honom o försökte se "farlig" ut, tills P sa vad det gällde, då skulle han ta hand o grejer, så såg han hur det satt en annan pundare i kalsonger o linne vid bordet o rullade ihop nåt gött)
Så när mamma vaknar ska jag gå över (p låter mig inte gå själv, haha) o fråga vad felet är!
Usch är så jävla irriterad!
SOM TUR var så väcktes inte William utav det, när han först vaknar av en störande bas har han svårt att somna om! Däremot är det inte så jävla rockigt att W har två as trötta föräldrar då man måste ha 100% energi med lillfis!

Nu ska jag ordna med litens mat!

TIIIITTA VAD LITEN :,) lilla svaga Williambebis <3

Bilder, Första tiden hemma | | 3 kommentarer |
Upp