Bryter trenden

Nu ni..... En BRA DAG ! Från morgon till.....fortfarande .
Fick ett samtal i förmiddags, vi har fått tillbaka timmarna i november o våran älskling kan gå tillbaka till "dagis" :,) 
Satans vilket tryck från bröstet som släppte vill jag lova !!!
Så inte en enda tår på helaste dagen !!! UNDERBART !
Tänk... Det var bara det som behövdes, för att få denna lilla annorlunda familj att må bra, 9 ynka timmar i veckan (för oss är dessa timmar överlevnad, som ni säkert förstått, o dessutom gav det William chansen att få sitt lilla dagtillbud igen, så han har ett tryckt, roligt och nyttigt ställe att vara på när lillasyster kommer :)

Pearl kom kl 15 o nu tog sig W en tupplur (han tyckte att han skulle vakna 6 imorse ;) så ungen var ju helt slut vid 11 tiden o sov nån timma, men blev visst lite trött igen ;)
Detta med sömnen för våran goding (vet inte om jag sagt det förut) får han bestämma över själv , vi har som allra oftast super bra rutiner på hans sömn o jag förstår inte varför man ska bråka o försöka tvinga ett barn att sova när han är världens gladaste o goaste unge på kvällen . Så så länge han inte mår dåligt över att vara vaken sent så kommer han få avgöra när han vill och inte vill sova ! Är liksom en av väldigt få saker han faktiskt kan få lov att bestämma !

Patrik håller i detta nuet på med ännu fler projekt ;)
Sätter upp tvn på väggen i sovrummet , kommer nog bli riktigt bra :) 
Jag ska laga tacos åt oss nu strax så ska vi mysa massor o njuta av att november månad inte längre ser ut som ett enda stort självmordsuppdrag !
P får fortsätta med lite små projekt när han är färdig tills maten är redo :)

Så, nu har jag informerat er om det :) ha en fin kväll alla ! 




V. 34 idag, ca 5 veckor kvar...... Shit.. Nu  har jag verkligen tid att börja bli nervös över att bli cuttad och allt som hör till !


Ett liv med en allvarlig sjukdom | |
#1 - - Johanna:

Åhhh vad glad jag blir. Härligt att ni äntligen får lite medvind ♥ Hoppas ni får behålla timmarna framöver också!!!

Underbar bild på lillasystermagen också *hihi*

Trevlig kväll

#2 - - Pammis:

Åh vad skönt med lite medvind! Det känns bara så onödigt att man ska behöva bli ledsen från början. Det enda som krävs är ju att de som beslutar tänker till lite så skulle det ju gå att undvika. Fin bild på magen med! Jisses va mysigt!

#3 - - Elin:

Tack Johanna :)


Ja Pamira, är ju det som är så träligt i allt detta, all energi som går åt till att vara ledsen, alla samtal, alla funderingar på
Hur vi ska överleva .
Tack :))))

#4 - - Emma:

Vad skönt, inte mer än rätt att ni ska ha de timmarna! Hoppas ni får en mysig helg <3

#5 - - Elin:

Tack Emma !!!!!
Hoppas du också har en fin helg <3 <3

Upp